Info

AMK Morgon

Morgonradio med Martin Soneby och gäster. Måndag - Torsdag kl.08-10 på http://mixlr.com/amkmorgon, och därefter som podcast på http://morgon.amk.libsynpro.com/ och på iTunes. AMK Morgon är 80% lyssnarfinansierad. Stöd programmet via www.patreon.com/amkmorgon så att vi fortsätter vara fria och oberoende.
RSS Feed
AMK Morgon
2018
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Feb 1, 2017
Gäster: Johan Hurtig, Thomas Stenström, Sandra Ilar, Elinor Svensson.
 
Viktig information till patrons!

Ni kanske har hört att Swedbank hade stora tekniska problem 1 och 2 februari. Det ledde till att Swedbankkunder inte har kunnat använda sina bankkort, bl a för e-handel, vilket innebär att även patreondonationer påverkats. Många av transaktionerna gick inte igenom när Patreon började dra donationer för februari. 

Det du som enskild patron kan göra är dock en enkel och snabb åtgärd för att få det att funka igen: 

1. Gå in på ditt Patreonkonto
2. Gå till Payment Settings
3. Tryck på RETRY CARD

Flera patrons har vidtagit denna åtgärd, och det ska funka utan problem. 

Hoppas att vi kan lösa detta tillsammans och betala hyran även denna månad! Tack för att ni hänger kvar och supportar programmet.

LINKÖPING: Den 9 februari gör AMK Morgon en tvåtimmars stand up show på comedyfestivalen LKPG Haha. Martin Soneby, K Svensson, Thanos Fotas, Carl Stanley och Anton Magnusson. Biljetter här:
https://billetto.se/events/amk-morgon-late-night-live
 
Vi skämtar först lite om hur Sandra skulle klä sig om hon gick på Elle-galan. Martin har slutat med koffeintabletter och Johan har köpt 30 PT-timmar. Det leder oss in på viljan om att imponera på sin personliga tränare, sin psykolog, sin städpersonal eller kassabiträde.
 
Elinor förklarar allt det positiva med menskopp. Chatten delar med sig av märkliga saker de sett kunder handla, och Martin får tips på hur han kan undgå att framstå som pinsam när han köper godsaker för ofta.
 
Sen kommer vi in på vad Per Gessle gör av alla sina pengar eftersom han betalar väldigt mycket skatt. Vi snackar om strejkbrytare och bojkottning. Vi jämför olika koldioxidutsläpp och kommer då in på flygning, och vi hittar en lista över vilka länder det är bäst att ha pass ifrån, där Tyskland är i topp och Afghanistan i bott:
 
Efter pausen får vi lära oss hur Tom Jones fick sin sångstil. Vi snackar om låten Burning Down the House Tom Jones gjorde tillsammans med The Cardigans:
 
Vi jämför vilka musiker killar respektive tjejer gillar idag och gillade förr. Thomas Stenström berättar hur det går med nya skivan och turnén. Martin och Thomas delar erfarenheter om vad de orkar göra på scen och inte när de är berusade. Sen kommer vi in på hur Bruce Springsteen är live, vilken kaosartad karriär Johnny Bode hade och hur mycket replokaler det fanns när Martin var ung.
 
Vi nämner facebook-gruppen där folk printar ”utomlandsursäkter”:
 
Vi kontstaterar mot slutet att Magdalena Ribbing inte skrivit någon bok om hur du skriver på Internet eller om hur du röker joint i grupp.
 

Låtarna som spelades var:

The Clash - Drug-Stabbing Time

Ram Jam - Black betty

Tom Jones - Delilah

Post Pines - Moon


Alla låtar finns i AMK Morgons spellista här:
https://open.spotify.com/user/ratzattack/playlist/6ALIQSLm570Iw0M4A9bElJ

Varje släpper vi AMK Fredag, podden som produceras exklusivt för patrons som donerar $5 och uppåt. I den kommer Ellen och Martin att bearbeta veckan som gått, ta upp frågor från patrons, prata känslor, kanske gråta ut. Vi får se. Vi kanske har gäster. Vi kanske kör själva. Det mesta kommer dock att kretsa kring AMK Morgon, dess gäster, och allt runtom.

Podden kommer ni kunna lyssna på inne på Patreonhemsidan, eller ta ut som en RSS.
www.patreon.com/amkmorgon

Ni kan ställa frågor till Ellen och Martin om allt på https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeJdr0qOR5uHC8p3jHYLCkej1jU5fLR7giZeH2qWuNiSd2sg/viewform?c=0&w=1 så kanske det bli besvarat.


Andra grejer som kommer till er $5+ patrons: Exklusiv merch och exklusiva tävlingar! Det finns med andra ord bättre incitament än någonsin att bli patron, och speciellt på $5-nivån eller högre.


Tack för att ni stöttar!

0 Comments
Adding comments is not available at this time.