Info

AMK Morgon

Morgonradio med Martin Soneby och gäster. Måndag - Torsdag kl.08-10 på http://mixlr.com/amkmorgon, och därefter som podcast på http://morgon.amk.libsynpro.com/ och på iTunes. AMK Morgon är 80% lyssnarfinansierad. Stöd programmet via www.patreon.com/amkmorgon så att vi fortsätter vara fria och oberoende.
RSS Feed
AMK Morgon
2018
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
May 1, 2017
Gäster: Kim W. Andersson, Petter Bristav, Jonathan Rollins, Jonas Strandberg, Robin Berglund.
---
 
Nu har vi dragit igång kampanjen fixastudion.nu!
För att vi ska kunna fortsätta sända programmet oavbrutet samtidigt som vi bygger studion, har jag dragit igång denna insamling. Vi behöver datorer, mikrofoner, kablar, ljudkort, mjukvara, hörlurar, ljuddämpning, bord, stolar, kaffebryggare och en soffa. Lågt räknat kommer vi att hamna på 81 121 kr. Det är minimum vad som behövs för att komma igång och sända med samma prestanda som vi alltid haft. All info finns på https://fixastudion.nu/ men det snabbaste sättet att hjälpa är att swisha till: 070 657 76 73
---
 
Många av Kims fans är besvikna på att han inte är en tjej - det har de trott för att han heter Kim och ritar tjejer. Martin tror att om Kims fans aldrig skulle få träffa honom skulle Kim nå mer framgång.
 
Vi snackar i princip hela första timmen om fyre festival och skandalen till den - som är otroligt likt hur Julgalan slutade:
En tweet från Ja Rule som är ansiktet utåt för festivalen: http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/5XWvE/ja-rules-lyxfestival-slutade-i-kaos
Länkarna visar bland annat hur det faktiskt såg ut på ön när de kom dit och vad för mat som serverades.
 
Sen snackar vi om konserter som blir stormade av poliser, om att Bill Hader är rösten till BB8 i Star Wars och hur det gick till när han spelades in för jobbet, om musiken i Guardians of the Galaxy Vol.2, och sen om filmer som idag görs svartvita. Där tycker vi att Mac Max är okej, men att Logan är svartvit gillar vi inte. Vi ser en konstig treler som ska föreställa Mad Max från 1979:
 
Vi pratar om de olika filmerna om Mad Max:
 
Martin berättar om när han var på Kjell&Company och handlade saker till studion, och att det började kräkas en hel del inne i butiken. Sen får Jonathan berätta om vad man har på sig på Labour Day, och om vad firandet av valborg kommer från.
 
Sen får vi höra Ellen stå till svars för sin Mixlrsändning, och Martin har svårt att säga vad han tycker om att hon gjorde det. Vi försöker avsluta stämningen som uppkom genom att prata om nazisttal som hölls i Falun:
 
Låtarna som spelades var:
 
Cornelis Vreeswijk - Första vackra dan i maj
 
Kaisers Orchestra - Gresk Komedie
 
Kaiser Chiefs - Kinda Girl You Are
 
Robert Broberg - Ellen
 
Alla låtar finns i AMK Morgons spellista här:
---
 
Varje släpper vi AMK Fredag; podden som produceras exklusivt för patrons som donerar $5 och uppåt. I den kommer Ellen och Martin att bearbeta veckan som gått, ta upp frågor från patrons, prata känslor, kanske gråta ut. Vi får se. Vi kanske har gäster. Vi kanske kör själva. Det mesta kommer dock att kretsa kring AMK Morgon, dess gäster, och allt runtom.
Podden kommer ni kunna lyssna på inne på Patreonhemsidan, eller ta ut som en RSS.
 
så kanske det bli besvarat.
 
Andra grejer som kommer till er $5+ patrons: Exklusiv merch och exklusiva tävlingar! Det finns med andra ord bättre incitament än någonsin att bli patron, och speciellt på $5-nivån eller högre.
 
Tack för att ni stöttar!
0 Comments
Adding comments is not available at this time.