Info

AMK Morgon

Morgonradio med Martin Soneby och gäster. Måndag - Torsdag kl.08-10 på http://mixlr.com/amkmorgon, och därefter som podcast på http://morgon.amk.libsynpro.com/ och på iTunes. AMK Morgon är 80% lyssnarfinansierad. Stöd programmet via www.patreon.com/amkmorgon så att vi fortsätter vara fria och oberoende.
RSS Feed
AMK Morgon
2018
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Apr 12, 2017
Gäster: Petter Bristav, Jonathan Rollins, Thomas Eriksson, Elinor Svensson, Johanna Wagrell.
---

Martin gör stand up på Umeå Humorfestival den 20 april och spelar in en festivalspecial av AMK Morgon den 21 april.
 
Sean Spicer har gjort bort sig igen:
https://twitter.com/CBSNews/status/851874316983693314
Efter att ha sett länkarna konstaterar vi att så länge det finns folie finns det människor som gör foliehattar. Sen snackar vi lite om på vilka sätt Kerstin Holm gör bort sig också.
 
Rakhmat Akilov ställs inför häktningsdomare idag:
 
Borussia Dortmunds spalrbuss attackerades på väg till Champions Leagues kvartfinal:
 
Elinor är väldigt pollensjuk idag. Chatten tycker Stockholm är en konstig staf, eftersom det enligt Ellen var frost imorse. Thomas hatar Postnord, för de har slarvat bort hans deklaration och bokslut. Postnord har fuckat upp sig på fler sätt. Som exempel har Per i TRelleborg fått Putins post, Johanna berättar om bröllopsinbjudningar som inte kom fram eller “varit hos detektiven”, och posten delas inte ut längre i Hjulsta:
 
Vi pratar lite om krocken mellan att uppföra barnteater och stand-up, och vi kollar kort på Thomas roll som lök:
 
Gordon Ramsey ger inte sin förmögenhet till sina barn:
Och han gillar att roasta andras mat på Twitterr:
 
Vi snackar brett om Twitter, och hashtagen #cookingforbae, och några tweets om James Blunt:
 
Vi undrar vilka tjejer i Kanada som anses som “den snygga kanadensiska tjejen”, så som Alanis Morissette var förut. Här är en lista på förslag:
 
Elinor för oss in på ämnet att spola medan man uträttar sina behov, och inte bara efteråt. Kanske ska vi införa bidéer i de svenska badrummen igen?
 
Elinor har varit i New York och vill berätta om det. Johanna minns när hon och Johan tyckte det var väldigt dyrt att åka upp i Empire State Building. Från att ha pratat om USA kommer vi in på peniskonst från Australien, som kan liknas vid vika-ballongkonst:
 
Innan vi avslutar får vi lära oss att Thomas flickvän gillar att filma honom nakendansande i slow-motion, och det nämns kort om killen som blev spöad i Delta, som får oss att reagera på den här reklamsloganen:
---
 
Låtarna som spelades var:
 
Markus Krunegård - Let’s Go Nu är Jag Din Yo
 
Eagle-Eye Cherry - Save Tonight
 
KC & The Sunshine Band - Get Down Tonight
 
Tomas Ledin - I Natt Är Jag Din
 
Alla låtar finns i AMK Morgons spellista här:
---
 
Varje släpper vi AMK Fredag; podden som produceras exklusivt för patrons som donerar $5 och uppåt. I den kommer Ellen och Martin att bearbeta veckan som gått, ta upp frågor från patrons, prata känslor, kanske gråta ut. Vi får se. Vi kanske har gäster. Vi kanske kör själva. Det mesta kommer dock att kretsa kring AMK Morgon, dess gäster, och allt runtom.
Podden kommer ni kunna lyssna på inne på Patreonhemsidan, eller ta ut som en RSS.
 
Ni kan ställa frågor till Ellen och Martin om allt på https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeJdr0qOR5uHC8p3jHYLCkej1jU5fLR7giZeH2qWuNiSd2sg/viewform?c=0&w=1 så kanske det bli besvarat.
 
Andra grejer som kommer till er $5+ patrons: Exklusiv merch och exklusiva tävlingar! Det finns med andra ord bättre incitament än någonsin att bli patron, och speciellt på $5-nivån eller högre.
 
Tack för att ni stöttar!
0 Comments
Adding comments is not available at this time.