Info

AMK Morgon

Morgonradio med Martin Soneby och gäster. Måndag - Torsdag kl.08-10 på http://mixlr.com/amkmorgon, och därefter som podcast på http://morgon.amk.libsynpro.com/ och på iTunes. AMK Morgon är 80% lyssnarfinansierad. Stöd programmet via www.patreon.com/amkmorgon så att vi fortsätter vara fria och oberoende.
RSS Feed
AMK Morgon
2018
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Apr 13, 2017
Gäster: Robin Berglund, Camilla Fågelborg, Johannes Brenning, Branne Pavlovic, Jonas Strandberg.
---
 
Johannes är dokumentärfilmare under den här turnén av SEMST, och med det jobbet behöver han utstå att Jonatan Unge kasta sten på honom. Camilla har varit i Los Angeles äldsta hus där det förekommer magi. På det sättet kommer vi in på att Carl Stanley som 17-åring har trollat för bröderna Timell i Nyhetsmorgon:
Jonas lär oss det här franska ordet:
 
Civilare har stoppat Branne, som har körförbud. Han berättar också om andra gången, och hur han märkte att polisen var ny i yrket när han gav Branne boten. Branne ger oss ännu fler anekdoter om när ha blivit stoppad. I Örebro rökte gänget i SEMST weed på hotellrummet, och han berättar om hur alla agerade och resonerade kring att de blivit påkomna.
 
Branne får svara på och utvärdera frågan om vem som sämst i SEMST på att festa. Branne hänger ut Jonatan Unge, och berättar om när lyssnare gav dem massa knark i Oslo. Vi ringer Jonatan så att han får försvara sig.
 
Efter pausen pratar vi om jinglar, och lyssnar på några stycken som lyssnare har gjort. Sen snuddar vi ämnen som reavarorna på Åhléns och vad Kendall Jenner fått utstå efter medverkan i Pepsi-reklamen. Vi ser en annan hysteriskt dålig genomskinlig reklam för Smirnoff:
 
Vi skrattar åt medlemmarna i facebookgruppen som från början var om Peter Springare, men som nu bytt namn väldigt många gånger:
 
Vi pratar om intervjun med den ryske homsexuelle nazisten:
Intervjun med ryske homesexuelle nazisten:
 
Vidare handlar det om Branne igen. Han berättar den spännande historien om när han och hans kollega såg en skum person gömma något litet utanför hans jobb - som ändå är en högst välbefolkad plats. Är det en spion? Langade personen knark? Är det en bomb?
 
Det blir en lättare stämning när vi slutligen pratar om gamla TV-program vi vill se återupplivas, det omöjliga i att klara sig igenom en bana av Hugo med den fasta telefonen, och vilka fel man kan göra på en öde ö.
---
 
Låtarna som spelades var:
 
S Club 7 - Don’t stop Moving
 
Mumford & Sons - I Will Wait
 
Doktor Kosmos - Alkoholen
 
Loney Dear - Ignorant Boy, Beautiful Girl
 
Addis Black Widow - Wait in Summer
 
Nina Simone - I Put a Spell on You
 
Alla låtar finns i AMK Morgons spellista här:
---
 
Varje släpper vi AMK Fredag; podden som produceras exklusivt för patrons som donerar $5 och uppåt. I den kommer Ellen och Martin att bearbeta veckan som gått, ta upp frågor från patrons, prata känslor, kanske gråta ut. Vi får se. Vi kanske har gäster. Vi kanske kör själva. Det mesta kommer dock att kretsa kring AMK Morgon, dess gäster, och allt runtom.
Podden kommer ni kunna lyssna på inne på Patreonhemsidan, eller ta ut som en RSS.
 
Ni kan ställa frågor till Ellen och Martin om allt på https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeJdr0qOR5uHC8p3jHYLCkej1jU5fLR7giZeH2qWuNiSd2sg/viewform?c=0&w=1 så kanske det bli besvarat.
 
Andra grejer som kommer till er $5+ patrons: Exklusiv merch och exklusiva tävlingar! Det finns med andra ord bättre incitament än någonsin att bli patron, och speciellt på $5-nivån eller högre.
 
Tack för att ni stöttar!
 
0 Comments
Adding comments is not available at this time.