Info

AMK Morgon

Morgonradio med Martin Soneby och gäster. Måndag - Torsdag kl.08-10 på http://mixlr.com/amkmorgon, och därefter som podcast på http://morgon.amk.libsynpro.com/ och på iTunes. AMK Morgon är 80% lyssnarfinansierad. Stöd programmet via www.patreon.com/amkmorgon så att vi fortsätter vara fria och oberoende.
RSS Feed
AMK Morgon
2018
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Mar 27, 2017
Gäster: Erik Börén, Ola Aurell, Josefin Johansson, Isak Jansson.
 
"UPPSALA: Oslipat med Martin Soneby, Johannes Finnlaugsson, Johanna Wagrell m fl. Katalin ons 29 mars kl 20.00. Biljetter här"
---
 
I helgen var det omställning till sommartid. Vi snackar om utcheckning på hotell; tiderna det oftast gäller ställer till problem för de som inte checkar in från bokningens starttid. Vi önskar att det fanns hotellbokningar som varar 12 timmar. Vi har misstankar om att alla gosedjur som finns på hotell är ollade, och för diskussion kring om det finns kameror uppsatta i hotellrummen.
 
Martin var på fotboll i helgen på Nya Råsunda, och hade plats på hedersläktaren. Han berättar om kändisar som var där, bland annat:
Vi snackar lite om hur det är i hederslogen. Han berättar om hur buffén var, och att han nästan gick på skämtet om klädkoden.
 
Josefin berättar vad hon tycker om att se på konståkning efter att ha varit på OS i Vancouver, och vi pratar om utseendet på en förbundsgubbe/fackföreningsgubbe/gubbe som hänger i olika styrelser, och kommer fram till att de tenderar att se ut som Lukasjenko:
 
Efter paus pratar vi om improvisationskurser, teatersportstekniker, och om att bejakande och normalisering är vanliga trick. Vi kommer på att stå-uppare oftast kan flera saker då det inte finns alldeles för mycket stand-upgig - men det tycks gälla alla utom Magnus Betnér. Vi testar improvisationstekniker i studion.
 
Vi hör låten Cock Sucker Blues med Rolling Stones:
 
Vi får höra bakgrunden till Olas nyskrivna låt “Jag Glömde Min Hatt” som han sen spelar för oss, och alla lyssnare får nu höra $5+-patronernas hyllningslåt “50 Spänn”!
---
 
Låtarna som spelades var:
 
Kreti och Pleti - Hymn Till Warezhavet
 
Johnossi - On a Roll
 
The Cat Empire - One Four Five
 
Ola Aurell - 50 Spänn
 
Alla låtar finns i AMK Morgons spellista här:
---
 
Varje släpper vi AMK Fredag; podden som produceras exklusivt för patrons som donerar $5 och uppåt. I den kommer Ellen och Martin att bearbeta veckan som gått, ta upp frågor från patrons, prata känslor, kanske gråta ut. Vi får se. Vi kanske har gäster. Vi kanske kör själva. Det mesta kommer dock att kretsa kring AMK Morgon, dess gäster, och allt runtom.
Podden kommer ni kunna lyssna på inne på Patreonhemsidan, eller ta ut som en RSS.
 
Ni kan ställa frågor till Ellen och Martin om allt på https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeeJdr0qOR5uHC8p3jHYLCkej1jU5fLR7giZeH2qWuNiSd2sg/viewform?c=0&w=1 så kanske det bli besvarat.
 
Andra grejer som kommer till er $5+ patrons: Exklusiv merch och exklusiva tävlingar! Det finns med andra ord bättre incitament än någonsin att bli patron, och speciellt på $5-nivån eller högre.
 
Tack för att ni stöttar!
 
0 Comments
Adding comments is not available at this time.