Info

AMK Morgon

Morgonradio med Martin Soneby och gäster. Måndag - Torsdag kl.08-10 på http://mixlr.com/amkmorgon, och därefter som podcast på http://morgon.amk.libsynpro.com/ och på iTunes. AMK Morgon är 80% lyssnarfinansierad. Stöd programmet via www.patreon.com/amkmorgon så att vi fortsätter vara fria och oberoende.
RSS Feed
AMK Morgon
2018
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
June
May
April
March


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Aug 13, 2017

Gäster: Tina Bergérus, Filip Hjelmér, Johannes Klenell, Oscar Nilsson

Snart släpps biljetterna till AMK Late Night, höstens stora stand up-turné! Patrons har förtur och rabatt. Mer info på

http://amklatenight.se/

https://www.facebook.com/AMK-Morgon-182299282128249/?fref=ts

AMK Morgon sände från tidningen Faktums podcaststudio på Way out west i Göteborg lördagen den 12 augusti. 

Faktum är Götalands gatutidning, och med 140 000 unika läsare per månad även Sveriges största gatutidning. En liknande tidning finns i Stockholm: Situation Stockholm. Försäljarna köper tidningen för 30 kronor, säljer den för 60 och behåller mellanskillnaden. Att sälja Faktum är ett jobb, inte välgörenhet. Faktum arbetar också med att skapa debatt och opinion kring hemlöshet och socialt utanförskap. Vi finns i bland annat Göteborg, Borås, Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad, Växjö, Halmstad och Jönköping. Vårt mål är att erbjuda alla i socialt utanförskap i Götaland ett jobb. Faktum är en allmännyttig insamlingsstiftelse under länsstyrelsens tillsyn. Alla våra intäkter återinvesteras i verksamheten.

Tidningen handlar om hela samhället ur ett utanförskapsperspektiv. I varje nummer intervjuar vi en aktuell kändis, granskar politik och företag, bevakar kultur och nöje i vårt utgivningsområde och guidar till de viktigaste samhällstrenderna. Faktum är Sveriges snabbast växande tidskrift. Vi kommer ut tolv gånger om året mot slutet på varje månad. Faktum har stort fokus på grävande journalistik och har vunnit tre Guldspadar, den finaste utmärkelsen för grävande journalistik som vi har i Sverige.

Köp Faktum om du får chansen. Det är en bra tidning. 

Johannes Klenell har skrivit en bok som heter Det fria ordet. Den handlar om förlags- och mediabranschen, och en karaktär i boken är hundra procent byggd på K Svensson. Johannes kommer aldrig att erkänna det, men så är det. 

Utöver det, pratar vi om Anders Borg och Ubåtsdramat. 

 
0 Comments
Adding comments is not available at this time.